ABK:s Kulturdag - Ulrik Munther

Gamlegården kl. 11.00-

Datum25 aug, 11.00
PrisFri Entré!
PlatsGamlegården
Kulturkvarteret
ArrangörABK i samarbete med Kristianstad/Åhus Jazzfestival, Blue Bird Jazzclub, Svensk Jazz och Musik i Syd/Kulturkvarteret

Första nedslaget 2018 var låten “Before” (över 4.2 miljoner streams idag) som målade upp en bild av en artist som gjort en stor resa för att till slut landa stadigt på båda fötterna. Från Melodifestivalen till hyllat album med Jonas Gardell-texter, från barnstjärna till en Guldbaggenominerad skådespelarinsats. 16 mars släpptes andra singeln "Say Goodbye" och flera framträdanden i olika TV-program följde.


Att Ulrik nu helt går sin egen väg har tagit sig flera uttryck, både musikaliskt och i form av flytten från Stockholm till Göteborg. Den inre resan har också resulterat i att han gått skilda vägar med alla tidigare samarbetspartners såsom managers och skivbolag för att istället göra allting själv, från att skriva och producera till att släppa musiken.
EP:n "Are You Alright?" som släpptes 20 april är ett statement över Ulrik 2018 och vi ser fram emot att få höra resultatet av hans fortsatta utveckling!

Tillbaka till evenemang