Americanafestival!

Sean McConnell (US), Dylan Earl med band (US), Joe Nolan (KAN)

Datum19 feb 2020, 19.00
Pris295 kr (exkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörKompakt Disk
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
KÖP BILJETT

Sean McConnell (US)
Trots att Sean McConnell bara är 34 år gammal har hans karriär snart pågått i två decennier. Sitt första soloalbum gav han ut redan som femtonåring och sedan dess skivutgivningarna vuxit till en imponerande katalog. Ändå är det som låtskrivare McConnell haft sina största framgångar. Tim McGraw, Martina McBride, Brad Paisley, Rascal Flatts, Meat Loaf, Jake Owen, Brothers Osborne, Christina Aguilera och Buddy Miller är bara några av alla artister som spelat in hans sånger och 2018 hade han sin första Etta på Country-listan i USA med Brett Youngs "Mercy". Men nu handlar det om Artisten Sean McConnell och det faktum att han i februari 2020 kommer till Sverige för första gången för tre spelningar!
Kvällen kommer inledas med den fantastiska Garrison Starr som kommer bjudna på egna låtar och sedan gästa Sean McConnell på scen!

Dylan Earl med band (US)
Dylan från Arkansas blev väldigt uppskattad när han spelade på Stora Torg i Kristianstad 2018. Den oerhörda charmen i uppträdandet kombinerat med klassisk country är ett vinnande koncept-En skiva till har gjorts på ett större bolag och Dylan Earl har vuxit enormt som artist. Och inte minst som sångare. Urvattningen av countryn med massproducerad pop-country är ett hot mot den amerikanska countryns själ och tradition, enligt Dylan Earl. Många som sågar den nya radiocountryn är bittra och kanske i viss mån avundsjuka. Men inte Dylan Earl, allt sägs med ett stort leende och han unnar alla sin framgång. Det är helt enkelt den typen av människa han är.

Joe Nolan (KAN)
Joe kommer från Alberta i Kanada och har varit omskriven ända sedan han släppte sin debut Goodbye CInderella 2011. Hyllningarna var unisona och han spåddes en stor framtid. Tyvärr ledde framgångarna till att den kreativa ådran inte ville visa sig längre och han försvann från media. Nu är han tillbaka dock med ett nytt album i bagaget och hungrigare än någonsin. Joe är inte bara den där killen med gitarr som skriver bra låtar och sen framför dem. Nej, han lever sig in i låtarna och varje låt blir som ett eget litet skådespel. 2012 var Joe hos oss och gjorde dundersuccé och ända sedan dess har många önskat att han ska återkomma.

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före, under och efter konserten! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang