Asfedai & Larsson Soul Brothers med vänner

Datum21 dec 2019, 19.00
Pris75 kr (exkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörKristianstads kommun
Musik i Syd
Region Skåne
Ung Kraft Kulturkvarteret
KÖP BILJETT

Bandet kommer figurera som husband för kvällen och under konsertens gång bjuds upp lokala talanger upp på scen för att gästa låtarna, och kanske även framföra något eget.
Kvällen arrangeras i samband med att projektet Ung Kraft upphör. Det vill vi på Kulturkvarteret lyfta genom att hylla den variation av unga, lokala musiker och artister som finns i Kristianstad!

- Jag tycker det ska bli fantastisk roligt! Detta är ju faktiskt första spelningen där det kostar pengar för att se oss spela vilket må vara en liten bedrift i ögonen hos den vanliga människan, men ett stort steg för Asfedai & Larsson Soul Brothers!, säger Joel Asfedai Larsson och skrattar, trumpetare och frontperson i bandet.

Asfedai & Larsson Soul Brothers är ett band som bjuder upp till dans med soul och disco-favoriter från 60-talet och framåt. Musiken som består av själ, känsla och rytm gör det omöjligt för publiken att sitta still. Med slagverk, bas, gitarr, sång och blås levererar de garanterat både ögon- och örongidis hela kvällen lång.

- Det som är roligt med Asfedai & Larsson Soul Brothers är att de påminner en om hur mycket bra musik det finns utanför Spotifys top 50-lista. Jag tror att oavsett om du är 20 eller 65+ så kommer du ryckas med av musiken!, säger Linus Sandahl, digital marknadsföringsansvarig under Åhus Beach där bandet spelade i somras.

Asfedai & Larsson Soul Brothers kunde även upplevas under en av sommarens populära Strandhuggskvällar i Tivoliparken. Arrangör Kristina Jungbeck var mycket nöjd: - Det här är sann nostalgi! Asfedai-gängets tolkningar av Motowns musik gör mig lycklig. Och vilken spelglädje! Det är halva behållningen.

Uppsättning
Sång: Annie Andersson
Slagverk: Johan Jönsson
Klaviatur: Jesper Cederholm
Saxofon: André Rannek
Elgitarr: Oscar Molin-Ekenros
Elbas: Andreas Åberg
Elgitarr: Alexander Tillberg
Trumpet: Joel Asfedai Larsson

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före, i paus och efter konserten! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

Tillbaka till evenemang