Bockarna Bruse

Datum27 jan, 14.00
Pris60 kr (inkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/UNGA Musik i Syd och Kultur & fritid
BOKA BILJETT

Följ med riksspelmannen Anna Rynefors in i den klassiska sagan om Bockarna Bruse, omarbetad till musik- och berättarföreställning. Här blåser folkmusiken liv i sagan med bland annat en nyckelharpa och en säckpipa i gosedjursdräkt!

Sagan är magisk, för den ser likadan ut var på jorden vi än befinner oss. Alla kulturer har getter och troll, glädje och musik! Under föreställningen möter vi flera djur och sjunger om dem, räknar till 1, 2, 3 och utforskar förhållandet liten, mellan, stor. Och så väcker vi läs- och musiklusten hos barnen!

REKOMMENDERAD ÅLDER

Från 2 år

MEDVERKANDE

Anna Rynefors
... som 2005 blev Sveriges första kvinnliga riksspelman på säck­pipa och därmed tillhör en väldigt liten skara i världen. Hon spelar även nyckelharpa och ingår bland annat i folkmusik-konstellationerna Dråm och Svanevit.

Konserten är en del av Familjelördag på Kulturkvarteret. Under dagen händer det spännande saker i huset. Det blir prova-på, sagostund, pyssel och mer!

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

 Genre: barn & familj

Tillbaka till evenemang