David Munyon

INSTÄLLD

Datum27 mar, 19.00 - 2019
PrisOrdinarie: 250 kr (+ 25 kr serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kompakt Disk
KÖP BILJETT

David Munyon ställer in hela sin Europaturné med omedelbar verkan då han har blivit allvarligt sjuk. Det blir inga turneér i framtiden så inköpta biljetter kommer att köpas tillbaka. Hoppas ni kan hitta någon annan konsert att gå på i vårt program. En artist i samma genre vi kan rekommendera är Gretchen Peters 27/4. Vi beklagar om detta medför problem för dig och hoppas på din förståelse.

/Jörgen

David Munyon är en amerikansk folkmusiker och trubadur som började sin musikaliska karriär på resande fot runtom USA genom att spela för dricks och enstaka måltider på USA:s bakgator och syltor. Efter 15 år med gitarren och kläderna på ryggen kom Munyons skivdebut, Code Name: Jumper, från 1990, som producerades av Nashville-producenterna Greg Humphrey, J.D. Hicks och Bruce Hicks. Skivdebuten 1990 blev startskottet på en internationell karriär med över 20 inspelade skivor i katalogen och flera europeiska turnéer i bagaget.

Munyon, ursprungligen från Newport, Rhode Island, bor idag i Midland City, Alabama i en husvagn som en gång ägts av Hank William Sr. Senaste skivan Planetary släpptes 2018 på Mobile Home Records.

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka. 

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

 
Foto: Manfred Esser
Tillbaka till evenemang