En hyllning till svenska hits - Svensktoppen genom tiderna

Datum9 feb, 19.00
PrisOrdinarie: 349 kr. Ungdom upp till 20 år 150 kr. (+ 25 kr serviceavgift)
Längd110 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörStjärnserien/Jonas de la Motte, Musik i Syd & Kultur & fritid.
KÖP BILJETT

Kulturkvarterets samarbete med Jonas de la Motte och föreställningen En hyllning till Ted Gärdestad våren 2017 togs emot med fina ord från både publik som recensenter. Nu fortsätter samarbetet i form av en serie av konserter under temat En hyllning till... 

De två första helgerna i februari ger vi sex konserter under namnet En hyllning till svenska hits - Svensktoppen genom tiderna! För visst skulle en kväll med allt från Peter LeMarc och Lill-Babs till Helen Sjöholm och Lars Winnerbäck kunna förgylla en mörk februarikväll?! Följ med på en tidsresa genom svensk musikhistoria tillsammans med Jonas de la Motte och hans fantastiska band under ledning av Anders Liljeqvist. På scen ser vi även Jonas bästa sångkollegor, och tillsammans ger de publiken en kväll de sent kommer att glömma.

- Det skall bli otroligt kul att få komma tillbaka till Kulturkvarteret med vår nya produktion och återigen få möta den fina publiken, hälsar Jonas de la Motte. 

FÖRESTÄLLNINGAR

Fredag 1 februari kl. 19.00
Lördag 2 februari kl. 15.00 & 19.00
Fredag 8 februari kl. 19.00
Lördag 9 februari kl. 15.00 & 19.00

LÄNGD

110 min inklusive paus

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka. 

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du via knappen nedan, fram till 3 dagar innan. Observera: Biljetter till själva evenemanget görs i ett separat köp.

Pausbeställning

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang