En hyllning till Ted Gärdestad

Datum12 okt 2019, 15.00
PrisOrdinarie pris vuxen: 349 kr (+ serviceavgift) Ungom upp till 20 år: 150 kr
Längd120 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörJonas de LaMotte
KÖP BILJETT

Efter vårens totala publiksuccé med En hyllning till svenska hits började önskemålen strömma in från folk som missade hyllningen till Ted Gärdestad som detta gäng gjorde på Kulturkvarteret våren 2017. Därför kommer det nu på publikens begäran en ny möjlighet!

Gänget är tillbaka med samma spelglädje som alltid, och hyllar återigen den fantastiska låtskatt som Ted Gärdestad lämnade efter sig. Orkestern leds som vanligt av Anders Liljeqvist och Jonas de la Motte har återigen med sig Herman Saming och Rebecca de la Motte som sina sångkollegor. Det utlovas Sol, vind och vatten, Satellit, Eiffeltornet och många fler.

-   Vi kommer att köra en konsert kl 15.00 och en kl 19.00 och såklart önskar jag att många vill komma och dela den dagen med oss, säger Jonas de la Motte

Senast de gjorde sin Gärdestadshyllning gav Kristianstadsbladets recensent föreställningen 4 av 5 och skrev: 

”Vid flera tillfällen överträffar de till och med originalet”
”Sällan sett en publik så med på noterna”

Kom och se när gänget hyllar en av Sveriges mest älskade artister!

Spelas även kl. 19.00

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro  håller öppet både före och efter föreställningen, från kl. 13.00-23.00.

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du via knappen nedan, fram till 3 dagar innan. Observera: Biljetter till själva evenemanget görs i ett separat köp.

Pausbeställning

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

Tillbaka till evenemang