Girls Guns and Glory (US)

Datum21 okt, 20.00
Pris245 kr (+ serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kompakt Disk
BOKA BILJETT
 

Girls Guns and Glory som nyligen släppt sitt sjätte album Love and Protest rör sig ständigt i gränslandet mellan rock och country. Albumet som spelats in live och analogt i studio har gett musiken ett råare och ruffigare sound.

Referenser till allt från Buddy Holly, Hank Williams, Dwight Yoakam till The Mavericks är lätta att göra. Girls Guns and Glorys musik berättar historier om smärta, kärlek och besatthet som ramas in av bandets karakteristiskt svängiga sound. Det är inte helt lätt att genrebestämma Girls Guns and Glory men om Chris Isaak hade spelat country hade han troligtvis låtit såhär.

FÖRBAND: Alabama Moonshine Co

Alabama Moonshine Co. är ett americana-band från Malmö, som grundades 2011. I musiken finns det tydliga influenser av rock, country och soul, men även lite spår av folkmusik har smugit sig in. Kvällspostens Olle Berggren har under 2016 benämnt bandet som "ett av Sveriges bästa americana-akter", och det kan man nog instämma i om man ser dem på en scen någonstans i landet.

FÖRKÖP

Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

 

MAT & DRYCK

Sugen på något? Du vet väl att Café & Bistro alltid öppnar 2 timmar innan evenemanget och erbjuder både mat och & dryck. 

Tillbaka till evenemang