Jul med Tenori

Datum15 dec 2019, 16.00
PrisOrdinarie: 360 kr (exkl. serviceavgift)
Längd120 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörGyllenepromotion
KÖP BILJETT

Fira in julen med en konsert fylld med alla dina jul- och Tenorfavoriter.
I en glittrande väv av musik, berättelser och humor får du njuta av allt från O Helga Natt, Jul Jul, White Christmas till den kanske mest kända tenorarian av dem alla - Nessun Dorma. 
Vi önskar dig varmt välkommen till en mysig julkväll med stjärnglans!
 
TENORI har blivit en av Europas mest uppskattade och älskade tenorgrupper.
Sedan gruppen startades 2003 i Storbritannien av Alexander Grove, har dess tenorer setts och hörts på opera- och konserthus runtom i Europa bl.a  på West End, Royal Albert Hall, The Royal Opera i London, GöteborgsOperan, Malmö Operan, Folkoperan, men även i andra sammanhang såsom The O2 Arena, Vita Huset i USA, Manaos Operahus i Amazonas regnskog, Blå Hallen i Stockholm och på Tv och Radio.

Med spännande och varierande konsertprogram fångar de gammal som ung, vana konsertbesökare eller förstagångsbesökare. - Det finns alltid något för alla!

 TENORI, (www.tenori.se) - Består av operatenorerna Alexander Grove & Kalle Leander.

Under deras turné ”Jul med Tenori” gästas de av vännen och tenorkollegan Ulric Björklund.

Längd: ca 2 timmar inkl. paus

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före konserten samt i paus. För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

PAUSBESTÄLLNING

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du på samma ställe som du köper biljett. Antingen i samband med ditt biljettköp, eller i efterhand om du inte redan vet vad du är sugen på!

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

Tillbaka till evenemang