Kulturgalan Kristianstad

kulturpris och stipendieutdelning med musik, film och mingel!

Datum13 okt, 19.00
PlatsKulturkvarteret
ArrangörKristianstads kommun, Kristianstadsbladet och Sparbanken Skåne i samarbete med Musik i Syd och Blomsterhandel Mats-Ola Andersson.
BOKA BILJETT

För tredje gången hålls Kulturgalan i Kristianstad med utdelning av Kristianstads kommuns kulturpris och kulturstipendium, Kristianstadsbladets Kultur- och Nöjespris samt Sparbanken Skånes stipendium för unga kulturtalanger.

Möt kulturpristagare och stipendiater, musiker och kulturpersonligheter, filmare och författare under en fantastisk kväll!

På scen: 

Emma Essinger, Paula Wright med band, författare och journalist Lena ten Hoppen (fd. Sundström), filmaren Axel Danielson och lite överraskningar!

Bakgrund till Kulturgalan
Kulturgalan Kristianstad arrangerdes första gången 2015 i Kulturkvarteret Kristianstad. Arrangörer var Kristianstads kommun, kultur- och fritidsförvaltningen och Kristianstadsbladet med Musik i Syd. Syftet var att skapa ett arrangemang, en mötesplats och en värdig inramning för utdelning av Kristianstads kommuns kulturpris och kulturstipendium samt Kristianstadsbladets Kultur- och Nöjespris. Ambitionen var också att sätta fokus på kultur och kulturaktörer i kommunen.

Se bilder från Kulturgalan 2016

 
Mer info på www.kristianstad.se/kulturgalan
 

Tillbaka till evenemang