Lisa Ekdahl

BOKA BILJETT
Datum4 Apr, 19.00
Pris485 kr (+ serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörKultur & fritid Kristianstad
Musik i Syd

Lisa Ekdahl, aktuell med nya EP’n Famna Jorden och TV-programmet Så Mycket Bättre, åker ut på en efterlängtad turné i vår. I februari kommer hennes fullängdsalbum och i april får vi möta henne här på Kulturkvarteret!

Lisa Ekdahl är och förblir ett stycke svensk modern musikhistoria och nu är hon aktuell med ett nytt fullängdsalbum som släpps i början av 2017. Med sin kombination av svensk vistradition och latinojazz har Ekdahl hittat en personlig, ärlig och egen stil i svensk populärmusik. Vi känner igen henne på hennes säregna röst, sitt fantastiska låtskrivande, sin starka karaktär och integritet som lyser igenom både på scen och i intervjuer. Skör och stark på en och samma gång.

Sedan monsterhiten Vem vet, som släpptes 1994, är Lisa Ekdahl en av våra mest älskade artister i Sverige. Det självbetitlade debutalbumet sålde över 800 000 exemplar och gjorde succé även i våra grannländer. Startskottet för hennes internationella karriär kom ett par år senare när hon tillsammans med Peter Nordahl Trio, som hon även släppte två album med, gjorde flertalet jazzkonserter i Paris. Lisa Ekdahl har fortsatt sin framgångsrika karriär, både i Sverige och utomlands, och har följt upp den enorma succén med Vem vet med flertalet skivor genom åren.

MEDVERKANDE

Lisa Ekdahl - sång
Mathias Blomdahl - gitarr, bas, sång etc
Josef Zakrisson - bas, trummor och sång
Per "Texas" Johansson - saxofoner, klarinett och flöjter
Milton Öhrström - piano, orgel och mellotron

FÖRKÖP

Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.Hitta till oss