Miriam Aïda möter David Bowie´s "Loving the Alien"

Datum21 nov 2019, 19.00
PrisOrdinarie: 250 kr Ungdom (upp till 26 år): 150 kr (exkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörBlue Bird Jazzclub
KÖP BILJETT

Med influenser av afro-brasilianska rytmer, jazz, reggae och en dos svensk melankoli gör Miriam Aïda och hennes grupp sina hyllningar till Bowies karriär (1969-2016).

”David Bowie hade modet att utmana de sociala normerna, gå utanför de givna ramarna, som inspirerar oss. Han uppmanar oss att inte kompromissa bort oss själva med ett budskap om att våga följa sitt hjärtas väg och stå för den man är. Med detta närmast hjärtat har vi utmanat oss att göra hans låtar till våra.” (Miriam Aïda)

Miriam Aïda har rötter i Sverige och Marocko. Hennes fokus är att skapa gemenskap med publiken, bortom nationalitet, kultur, språk, färg, genus och religion. Hon är en intressant och rosad kulturprofil, känd från TV i Allsång på Skansen, Luciafirande, Sverige och Go’ kväll. Dessutom krönikör i LIRA, Ystad Allehanda och P2 Jazzradion, samt programledare och producent för Sveriges Radio P2 LIVE. Under sina 12 år har gruppen format ett magnetiskt sound och de har redan hunnit turnera med nya albumet i både Sverige, Danmark och Finland.

MEDVERKANDE

Miriam Aida - sång
Mats Andersson - 7-strängad akustisk gitarr
Ola Bothzén och Finn Björnulfson - slagverk

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka och öppnar två timmar före konsertstart.

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

Tillbaka till evenemang