Naoko Sakata

Datum26 feb 2020, 19.00
PrisOrdinarie: 150 kr, Ungdom (upp till 20 år): 75 kr (exkl. serviceavgift)
Längd120 min
PlatsKulturkvarteret
ArrangörBlue Bird Jazzclub
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
KÖP BILJETT

Naoko Sakata är en hyllad pianist, bosatt i Göteborg. Hon har medverkat på många skivinspelningar, både under eget namn och i olika grupper och har turnerat internationellt.

Hennes orädda improvisationsstil och känslostarka spel är hennes varumärke. Musiken rymmer allt från lugn och poetisk skönhet till intensivt och explosivt kaos, som flätas ihop i ett personligt uttryck.

För närvarande uppträder Naoko mest som solopianist, med improviserade konserter, där hon låter musiken få flöda fritt utan fasta ramar.

Naoko Sakta har prisats med bl.a ”Jazzkatten”, ”Bengt Säve-Söderbergh Jazzpris” och ”Alice Babs jazzstipendium”.

”Hennes musik varierar från kraftfullhet till lyrik. Teknisk briljans kombineras med energi och mod. Naoko har redan berikat den svenska jazzen med sin självständighet. Den svenska jazzscenen har med henne blivit avsevärt rikare.” Bengt Säve-Söderbergh

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före, under och efter konserten! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang