När hjärtat svämmar över

Open stage i schlagertider!

Datum24 feb, 14.00
Pris60 kr (inkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/UNGA Musik i Syd och Kultur & fritid
BOKA BILJETT

När hjärtat svämmar över är en konsert om känslor. Om hur hjärtat kan svämma över och man blir så arg så man slår till sin kompis. Eller när man får den julklapp som man önskade sig mest av allt och hjärtat svämmar över av glädje. När kompisen flyttar och hjärtat svämmar över av sorg. I Etiopien finns ett talesätt om sång som på svenska blir "När hjärtat svämmar över så kommer det ut genom munnen".

När sångarna och multiinstrumentalisterna Anders Larsson och Allan Skrobe sjunger och pratar om känslor, blir de förebilder i en värld där pojkar lär sig att inte gråta. En varm föreställning om känslor för alla som vågar och inte vågar.

Vågar du prova att stå på scenen och sjunga? Eller vågar du inte? Du bestämmer dig där och då: I Lilla salen i Schlager-tider! 

REKOMMENDERAD ÅLDER

Från 4 år

MEDVERKANDE

Anders Larsson och Allan Skrobe med gitarr, mandola, slagverk och kontrabas

Konserten är en del av Familjelördag på Kulturkvarteret. Under dagen händer det spännande saker i huset. Det blir prova-på, sagostund, pyssel och mer!

Här hittar du fler programpunkter inom ramen för Ta Chansen-temat.

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

 Genre: barn & familj

Tillbaka till evenemang