Sarah Klang

Datum22 feb, 19.00
PrisOrdinarie: 200 kr (+ 25 kr serviceavgift) Ungdom (upp till 20 år): 125 kr (+ 25 kr serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kompakt Disk
BOKA BILJETT

Insläpp kl. 18.30.

Konserten med Sarah Klang 22 februari byter från Lilla salen till Stora salen på grund av det enorma intresset för spelningen. Sarah Klang har på kort tid gjort succé och intresset har ökat lavinartat för denna fantastiska sångerska! Därför räcker inte Lilla salen till och vi har beslutat att byta till en större sal. I samband med detta släpper vi upp ännu fler biljetter!

Som en bonus har vi bokat på Louise Lemón som kommer att spela i Lilla salen efter Sarah Klang då Bistron även kommer att hålla öppet. En riktigt helkväll med andra ord! Louise Lemón är fantastisk sångerska som är på g och hon kommer att komplettera Sarah Klang alldeles utmärkt. Två starka kvinnor på uppgång i musiksverige!

Sarah Klang har tagit musikvärlden med storm under hösten. Efter spelningar på Way Out West och Reeperbahn Festival i Hamburg har hon fortsatt att spela för fullsatt publik i Stockholm och Göteborg. Hon har även fått hög P3- rotation och konfirmerats som en av liveartisterna som ska framträda vid P3 Guld 2018. Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.
 
Hennes senaste singel Lover släpptes den 24 november 2017 och i februari 2018 släpps debutalbumet Love in the Milky Way.

Observera att det är onumrerade platser som gäller.

OBS! Du som har behov av en handikappsplats ta kontakt med Karin på 0709- 20 58 04 eller maila till kulturkvarteret@musikisyd.se så reserverar hon en plats åt dig. Observera att vi har begränsat antal med handikappsplatser.

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka och håller öppet hela kvällen, både före och under konserten. 

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

FRÅGOR OCH SVAR

Fråga: Varför byter ni sal?
Svar: Det har varit ett högt tryck på biljetter till Sarah Klang och platserna i Lilla salen räcker inte till. Sarah Klang har på kort tid blivit mycket uppmärksammad och denna gång kunde vi inte förutspå detta enorma intresse. Därför byter vi till en större sal och är övertygade om att detta kommer att lyfta konserten.

Fråga: Kommer jag att få en ny biljett?
Svar: Nej, den biljetten du har gäller fortfarande – det är bara salen som inte stämmer på din biljett.

Fråga: Får jag ta med mig alkohol in i Stora salen?
Svar: Nej, det får du tyvärr inte. Men Bistron har öppet både före och efter spelningen med Sarah Klang så då kan du köpa något att äta och dricka.

Fråga: Jag har behov av en rullstolsplats, hur gör jag då?
Svar: Ta kontakt med Karin på 0709- 20 58 04 så fort som möjligt så reserverar hon en plats åt dig. Observera att vi har begränsat antal med handikappsplatser.

Fråga: Kan jag boka en handikappsplats via nätet som jag brukar göra?
Svar: Nej, tyvärr kan du inte göra det denna gång då salen är onumrerad. Ta kontakt med Karin på 0709- 20 58 04 så hjälper hon dig.

Fråga: Jag har köpt biljett men på grund av att konserten flyttar vill jag inte längre gå, hur gör jag då?
Svar: Kontakta Karin på 0709- 20 58 04 så hjälper hon dig med ett återköp.

Fråga: Jag hade tänkt äta under konserten i Lilla salen. Hur gör jag nu?
Svar: Bistron håller öppet före och efter konserten då du kan beställa något gott att äta och dricka. Tyvärr finns det inte möjlighet att äta och dricka inne i Stora salen

Har du inte fått svar på din fråga?
Ta kontakt med Karin på 0709- 20 58 04. Det går också bra att maila till kulturkvarteret@musikisyd.se. Telefontider är 8.30-16-00 mån-fre. Övriga tider hänvisar vi till mailen där vi svarar så fort vi kan.

Tillbaka till evenemang