Senaste nytt med Jesper Rönndahl

Datum16 dec, 16.00
16 dec, 19.30
Pris320-380 kr via Ticketmaster.
Längd80 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörAllvarliga produktioner STHLM AB
BOKA BILJETT

Nu ytterligare en förställning kl. 16.00! 

Sveriges roligaste infotainer är tillbaka med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sådant du nog har missat på sistone. Vi bjuds på en rapp genomgång av det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och glutenallergi – sådant som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sedan vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sådant som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015

LÄNGD

80 min, ingen paus

ÅLDERSGRÄNS

12 år.
Det är ok att gå i målsmans sällskap om man är under 12 år.

FÖRKÖP

320-380 kr via Ticketmaster.

genre: standup
Tillbaka till evenemang