Sluta sätt mål och uppnå det du vill

Premiär på en helt ny föreläsning

Datum20 mar, 18.30 - 2019
Pris395 kr
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
KÖP BILJETT

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att ta ansvar för dig själv och förändra det du vill. Varmt välkommen!

Föreläsningen kommer handla om varför vi har så svårt att förändra oss trots alla mål och nyårslöften. Det kommer att bli föreläsning på vad man bör fokusera på istället för att uppnå det man vill.

Om Torkild Sköld
Torkild blev nyligen nominerad till stora talarpriset och är dessutom utsedd till en av landets mest populära föreläsare 2018.

Torkild är en rasande skicklig humoristisk inspiratör som drar stor publik, land och rike runt. Han levererar sina sanningar utifrån egna upplevelser på ett pedagogiskt sätt. Genom berättelser med igenkänning och aha-upplevelser delar Torkild Sköld med sig av tips och förhållningssätt för att bygga ett bättre personligt ledarskap – en uppgift som inte går att outsourca. Torkilds föreläsningar får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.

Tillbaka till evenemang