INSTÄLLD • Svenska stjärnor: Svenska Look - a - like artister

Datum4 maj 2019, 19.30
Pris460 kr (exkl. serviceavgift)
Längd90 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörPopkraft Musik och nöje
KÖP BILJETT

Evenemanget är tyvärr inställt.

SVERIGES STÖRSTA LOOK-A-LIKE ARTISTER PÅ GEMENSAM KONSERTHUSTURNÉ

I turnépaketet Svenska Stjärnor har vi samlat de tre skickligaste look-a-like artisterna i Sverige. Anna, Daniel och Christoffer blir CAROLA - GESSLE - UGGLA.

Tre folkkära originalartister, som förmodligen aldrig kommer att stå på scen tillsammans. Och förenas till en konsert med dess otroliga slagkraftiga material till hits och hyllade nationalskalder.

Men tillsammans med våra look-a-likes, tributeartister och femmannaband gör vi nu konstellationen till verklighet. Tillsammans har dom över 50 års erfarenhet av att stå på scen och imitera sina figurer.

I en 90 minuter lång föreställning bjuds du på hits och imitationer i en högklassig underhållning där stjärnorna möts. Svenska Stjärnor är en stor sammanfattning av den svenska kulturskatten. Här varvas skalder som Främling, Sommartider och Kung i baren med fyndigt mellansnack och möten mellan tre ego-boostade karaktärer. Artisterna är röstmässigt och musikaliskt så nära originalet man kan komma.

Följ med på en storslagen föreställning som är specialsydd för konserthus och teatrar. Premiärföreställningen spelas på Kulturkvarteret i Kristianstad 4 maj och utvalda konserthus och teatrar hösten 2019.

MAT & DRYCK
Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan föreställningen startar och erbjuder gott att äta och dricka. 

KÖP BILJETT
www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.  

Tillbaka till evenemang