Imagine Sweden 2021

Imagine 2021 har nu dragit igång. Nu händer det!

Vi vill börja med att tacka alla som har anmält sig till Imagine. Längre ner på sidan hittar ni tre programpunkter som är obligatoriska för alla deltagare som har blivit utvalda att medverka i årets tävling! Inbjudan till delmomenten kommer att skickas ut till anmälarens mejl. Tänk på att återkoppla på de mejl och sms vi skickar ut och logga in i tid till våra digitala samtal nedan!

Passa även på nu att skriva era frågor till Mollie och skicka in dessa till Jonas så att Mollie får tid att förbereda sig med så bra svar som möjligt!

Lördag 13 mars k 13.00-15.30 | Workshop med Kultivation – Profilering och artistvarumärke
Vem är du som artist? Vad förmedlar du utåt? Att ha koll på sitt artistvarumärke är grunden till allt! Profileringen är vägen dit. Med hjälp av detta kan du lättare tränga genom bruset, nå och få fans, skapa uppmärksamhet och utveckla ditt artisteri. I detta webinar får du en crash course för att du sen ska kunna börja bygga ditt eget artistvarumärke – inifrån och ut.

Workshopen leds utav Lenny & Johan från Kultivation, är ett management, bokningsbolag och konsultföretag inom musikbranschen.” Vår vision är hållbara artistkarriärer i en jämlik musikbransch.”

Söndag 14 mars k 13.00-15.00 | Så blev jag artist – Mollie Minott
Vi välkomnar Mollie till Imagine 2021! Mollie tävlade i Idol 2014 och tog sig hela vägen till andra plats mot Lisa Ajax. Under dagen står hennes resa i centrum- från replokalen till Globen, och vad hände sen?

Efter Idol drog Mollie sig tillbaka och byggde upp en egen studio och började skriva låtar. – “Jag har testat många olika stilar och sökt en plats där min röst hör hemma. Jag influerades av Dimpker Brothers organiska musik och ville förena detta med popvärlden.”

År 2020 släppte Mollie två singlarna “Sisters” och “Queen”, äntligen har hon hittat rätt riktning för sin musik! Men vilka utmaningar och hinder mötts man utav som artist under resans gång? Det kommer att bjudas på berättelser, råd och inspiration. Så förbered era frågor för det här vill ni inte missa.

Ert bidrag kommer att spelas in!
Varje akt spelas in enskilt och coronasäkert på plats hos oss på Kulturkvarteret med våra professionella ljud- och ljustekniker. Jonas kontaktar er för inspelningstid, viktigt att ni återkopplar om tid och datum. Er inspelning ligger till grund för bedömning hos juryn under tävlingens gång. Alla akter kommer att klippas ihop och visas i ett program som kommer att sändas den 24 april.

Självklar får alla deltagare sin inspelningen för framtida användning.

Kontaktpersoner

Emma Eriksson

Produktionskoordinator

Jonas Norrman

Biljettansvarig

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.