Imagine omslagsbild

Imagine Sweden 2021

IMAGINE SWEDEN!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Planerade Workshops

21 November kl 11.00-15.00 Workshop Ida Adée Olsson
Ida Adée Olsson är en yrkesverksam musiker, låtskrivare, sångerska och rappare. Med flera turnéer i USA, Kanada, Storbrittanien har hon jobbat sig in och etablerat sig i en av de tuffaste branscherna. Hon är skapare av och driver ”Future Songwriting” som just nu håller på att etablera sig i England. I denna workshop får ni ta del av hennes bästa tips i musikskapande.

5 december – Digital workshop med Hilma Kekkonen Orrell

Vem bokar spelningen? Vem arrangerar evenemanget? Vem samordnar detaljerna till en underbar helhet som vi kallar för konsert? Tänk att ett band kommer till rätt plats vid rätt tidpunkt och spelar för rätt publik. Magiskt eller hur?

Hilma Kekkonen Orrell bokare tillika arrangör. Hilma har arrangerat musik sedan 16 års ålder då hon startade sin första festival i uppväxtstaden Uddevalla. Därefter har arren, klubbarna och festivalerna varit många och på flera platser i Sverige och Europa

Under workshopen delar Hilma med sig av tips på hur du bokar gig och sköter kontakten med spelställen. Du kommer att få lära dig om hur du som artist hanterar och skapar EPKs (elektroniska presskit) och tekniska riders (information om önskemål kring tekniska specifikationer på och omkring scenen). Hilma har varit inblandad i Imagine Västra Götaland kommer ni även få höra lite om hennes erfarenhet av Imagine.

Kontaktpersoner

Emma Eriksson

Produktionskoordinator

Bild på personal - Biljettansvarig Jonas Norrman

Jonas Norrman

Biljettansvarig

Missade ni Regionsfinalen 2021? Känn ingen sorg, den finns på Youtube!

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.