Personal i garderob

Kock

Musik i Syd söker

Kock

75% med placering på Kulturkvarteret Kristianstad

________________________________________________________

I Kulturkvarterets hjärta hittar ni Café & Bistro. Här lagas mat med kärlek och vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror efter säsong, vilket i sin tur resulterar i en härlig, fräsch meny med lokal prägel.

Vi erbjuder dagens lunch, bistromeny på kvällar, men arbetar även med catering, mat till konferenser och specialarrangemang. Café och Bistro är öppet dagtid alla vardagar och utöver det alltid i samband med arrangemang på Kulturkvarteret, några kvällar i veckan.

Restaurangen är en viktig del av publikens helhetsupplevelse i Kulturkvarteret. Gästerna är i fokus, värdskapet är viktigt och vår ambition att servera mat av hög klass och ge goda upplevelser är hög.

Som kock i vår restaurang ingår du i ett team, som leds av köksmästaren, med servispersonal och behovsanställd serveringspersonal. Du är delaktig i planering och utveckling av menyer och utbud. Vi strävar efter att tillaga allt på plats och bakar även kakor och bröd. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger.

Vi söker dig som…
– är utbildad à la carte-kock med några års dokumenterad erfarenhet
– inspireras av och vill jobba med lokala råvaror i säsong
– är kreativ, påhittig och intresserad av miljötänk och hållbarhet

Månadslön och tillträde efter sommaren, eller enligt överenskommelse.

Musik i Syds bransch- och arbetsgivarorganisation är Svensk Scenkonst, och vi tillämpar kollektivavtal med Fackförbundet Scen & Film för vår kökspersonal.

Maila ansökan, ett personligt brev och meritförteckning, senast den 14 augusti 2022 till rekrytering@musikisyd.se. Vi tillämpar löpande urval. Skriv i mailet att det är arbete som kock du söker.

Kulturkvarteret Kristianstad invigdes i augusti 2014 efter en ombyggnad. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret (huvudkontor för Musik i Syd), i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. På Kulturkvarterets två scener presenteras ett brett utbud av konserter, teater, familjeföreställningar m.m. Kulturkvarteret kan erbjuda scenkonst kombinerat med mat och dryck och är en attraktiv och levande mötesplats i Kristianstad. Likaså används lokalerna ofta för möten, konferenser och andra sammankomster. Läs mer på https://www.kulturkvarteret.com/

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Varje dag och varje vecka på året arbetar Musik i Syd med att presentera och förmedla musik på högsta professionella nivå för en ständigt växande publik i alla åldrar. Vi är visionära och innovativa och vårt utbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, i skolor och konsertsalar, genom stora festivaler men också i de små och intima sammanhangen. Musik i Syd har ett kulturpolitiskt uppdrag och är del av en aktiv kulturpolitik. Läs mer på www.musikisyd.se

Vid frågor kontakta Jesper Lindstedt, Köksmästare eller Helen Ortman, Verksamhetschef Kulturkvarteret

Kontaktpersoner

Bild på personal - Köksansvarig Jesper Lindstedt

Jesper Lindstedt

Café och Bistro – Köksansvarig

Helen Ortman

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.