Pippi

Pippi kommer till stan!

Datum15 nov 2020, 12.00
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörJulius Produktion
KÖP BILJETT

Nu är det dags för den älskade familjemusikalen ”Pippi Långstrump” att åka på Skåneturné. Följ med på denna hisnande musikalföreställning där Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång och dans, bus och lustiga påhitt.

När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla träffar hon Tommy och Annika. De blir förvånade då Pippi inte bor tillsammans med sin mamma och pappa utan med sin apa Herr Nilsson och sin häst Lilla Gubben. Vi träffar också Prussiluskan som inte tänker ge sig förrän Pippi kommit in på barnhem. Till sin hjälp har hon poliserna Kling och Klang. Spännande värre blir det då bovarna Dunder-Karlsson och Blom fått nys om Pippis alla guldpengar. En dag besöker de tre vännerna en cirkus där Pippi visar att hon ÄR starkast i hela världen. På slutet får Pippi besök av Kungen på Kurrekurreduttön, det vill säga ingen mindre än hennes pappa, Kapten Långstrump.

Välkomna till en på alla sätt spektakulär föreställning för såväl stora som små!

Åldersgräns: Rekommenderad ålder från 3 år. Samtliga som vistas i lokalen måste ha biljett.

www.pippimusikal.se

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före föreställningen. För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.

Genre: barn & familj

Tillbaka till evenemang