Värvet Runt med Kristoffer Triumf

Nytt Datum!

Datum17 sep 2020, 20.00
Pris295 kr (exkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
United Stage AB
KÖP BILJETT

Kristoffer Triumphs turné med Värvet flyttas fram till hösten. Nytt datum för Kristianstad är den 17 september kl: 20:00.
Petrina Solange kommer inte gästa ”Värvet” som tidigare utan det kommer bli annan gäst. Mer info kommer inom kort! 

Köpt biljett gäller till det nya datumet. 


Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan starten. Kristoffer Triumf har lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter.
Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Värvet har mottagit ett antal priser och utmärkelser och Kristoffer Triumf nominerades år 2013 till Stora journalistpriset för arbetet med podden.
Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller åtta år 2020 är det äntligen dags!
Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet "Värvet Runt".
En aktuell gäst kommer varje kväll att prata med Kristoffer på scen i denna unika talkshow. Lokala gäster kan tillkomma.

Värvets hemsida hittar ni här!

Early bird erbjudande!
Köp dina biljetter innan den 1 januari för endast 225 kr (exkl. serviceavgift)!

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före föreställningen! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang