Afternoon Jazz - Iris Bergcrantz Kvartett

Välkommen på Afternoon Jazz!

Afternoon Jazz-serien är ett koncept på Kulturkvarteret med fantastiska jazztoner och god mat och dryck i bistromiljö. Musiken är anpassad till dig som är nyfiken men också den inbitna jazzfantasten kan känna sig hemma. Så kom, tagga ner, och njut av att det är lördag.

Iris Bergcrantz Kvartett

Upplev en magisk jazzkonsert med den fantastiska skånska sångerskan och kompositören Iris Bergcrantz! Hon har gjort succé på scener över hela världen, från Berlin till New York, och i somras kunde den svenska publiken se och höra henne i SVTs Allsång på Skansen! 

Iris och hennes liveband kommer att bjuda på en härlig mix av eget material och personliga tolkningar av Olle Adolphsons mest älskade låtar. Från temperamentsfull jazz till intima ballader, kommer publiken att uppleva en kväll full av personlighet och nostalgi. 

Med tre hyllade album i bagaget och en nominering till Danish Music Awards för bästa vokaljazz-album 2020, är Iris Bergcrantz utan tvekan en av de mest spännande artisterna på den svenska jazzscenen idag. Hennes senaste album ”Trasighet och Fransar” är en hyllning till den legendariske Olle Adolphson och har hyllats av både Lira Musikmagasin och Los Angeles Jazz Bossa & Beyond. 

Passa på att testa vår nya – Tapasbiljett! Nu kan du köper din konsertbiljett tillsammans med en härlig tapasbricka utsmyckad med läckerheter! 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.