Bild på Kammaren

Kammaren

Välkommen till vår eleganta och funktionella möteslokal som är perfekt för mindre sammankomster, konferenser eller gruppdiskussioner.

Oavsett om ni behöver ta er ifrån kontoret för en produktiv arbetsdag eller anordna en mindre utbildning för era anställda, så kommer vår möteslokal att möta era behov och önskemål. Vi erbjuder frukost, fika och lunch som kan serveras direkt till lokalen eller framdukat när ni kommer till er bokning.

Vi tror att en lyckad mötesupplevelse kräver mer än bara en fin plats att träffas i. Därför går vi utöver att säkerställa att våra gäster har tillgång till de mest moderna bekvämligheterna, inklusive Wi-Fi och ljudsystem. Vår personal är alltid tillgänglig för att hjälpa till med allt ni behöver och för att se till att er dag är produktiv och stressfri.

Vi ser fram emot att välkomna er till vår möteslokal och är säkra på att ni kommer att njuta av den bekväma och professionella miljön som vi erbjuder. Kontakta oss för att boka er nästa mötesupplevelse i vår toppmoderna lokalen.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.