Inför besöket

Inför ditt besök

Entré vid konsert
På vardagar är dörrarna öppna både på Föreningsgatan samt Kanalgatan. Under kvällar och helger när biblioteket är stängt är det endast ingången vid Kanalgatan som är öppen.

Äta innan evenemang
Fram till dagen innan evenemanget kan du förbeställa mat via webben. Det går också bra att beställa pausfika direkt på plats före evenemanget, men då behöver vi beställningen i god tid. Lämna ditt ordernummer och kvitto till Bistropersonalen så får du information om vilket bord som blir ert för kvällen.

Tillgänglighet & vanliga frågor
Information angående tillgängligheten i huset hittar ni här.

Kan man äta något innan evenemanget?
Café & Bistro öppnar två timmar innan evenemangets start. Här finns ett stort urval av mat och dryck från vår härliga Bistromeny. Vill du slippa att stå i kö och få din mat serverad i pausen kan du göra din beställning på AXS där biljetten bokades.

Har ni en åldersgräns på era evenemang?
Efter 2005 har ett flertal arrangörer infört åldersgräns på 13 år för att skydda barns hörsel, detta är en riktlinje framtagen av Folkhälsomyndigeten. Detta gäller även i målsmans sällskap eftersom det är arrangören som ansvarar över ljudnivån enligt miljöbalken (Svensklag). Kulturkvarteret anpassar ljudnivån inför våra föreställningar som är riktade mot en yngre publik som t. ex Familjelördagar. Åldersgräns står alltid på evenemanget där biljetten köps.

Var hittar jag parkering?
Kulturkvarteret har ingen egen besöksparkering. Vi hänvisar till Galleria Boulevards parkeringshus alternativt parkeringar längs Föreningsgatan (Bibliotekstorget) och Österlånggatan (längs med gamla fängelset).

Kan jag återköpa min biljett?
Biljett återköps inte p.g.a sjukdom eller liknande. Har du fått förhinder kan du försök sälja biljetten vidare eftersom biljetten inte är personligt bunden.

Men om konserten ställs in?
Om ett evenemang ställs in av oss eller arrangör kommer du som kund att bli kontaktad via e-posten som lämnades vid köptillfället. För fler frågor, mejla info@kulturkvarteret.com

Har du fler frågor?
Mejla oss på info@kulturkvarteret.com eller ring (en timme före evenemang) 0709–20 58 23.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.