Fasad på Kulturkvarteret

Om Kulturkvarteret

Kulturkvarteret ligger i hjärtat av Kristianstad, nära det mesta. Endast en kort promenad från tåg- och busstationen finner du oss – ett kvarter fyllt med kultur. Här mår man gott i härliga ljusa lokaler!

Sjunk ner i en fåtölj med en bok medans du avnjuter av en kopp kaffe och samtidigt äter en kaka bakad med kärlek i vår Café & Bistro. Eller varför inte svänga inom och lyssna på musik och samtidigt träffa vänner, gamla som nya. Hos oss kan du gå på konserter, läsa tidningar i Tidningsrummet, äta en bit god mat och ta ett glas vin i Café & Bistro, studera, gå på en teaterföreställning, lyssna på intressanta föredrag eller besöka biblioteket bland mycket annat. Men det händer att vi bjuder upp till dans då och då. När allt kommer omkring finns något för alla, gammal som ung på Kulturkvarteret.

En plats för kultur, konserter, evenemang och konferenser. Varmt välkommen till oss på Kulturkvarteret!

Musik i Syd och Kristianstads kommun

Sedan 2001 har Musik i Syd, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret, i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. Med Kulturkvarteret stärks samarbetsformerna mellan Kristianstads kommun och Musik i Syd.

 

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.