Scannar biljett

Biljettinformation

HUR KÖPER JAG BILJETT?

Biljetter köper du enklast och snabbast här på vår hemsida. Du väljer evenemang i lugn och ro, bestämmer själv plats och betalar direkt på webben. Alla besökare till ett evenemang måste ha en biljett, barn som vuxen. På biljettpriset så tillkommer en serviceavgift. Önskar du personlig service är du välkommen till Café & Bistro under våra öppettider. Ni kan även kontakta oss på telefon 0709-205804.

Vid evenemang öppnar biljettkassan 1 timme före evenemangsstart.

Biljetter & Corona

Vi tänker på er säkerhet och planerar placerar er sällskapsvis efter rådande restriktioner. Vi kommer att ha tilldelat er ett bord när ni kommer och ber er respektera att inte flytta på stolsplaceringen.

OBS! Ett köp räknas som ett separat sällskap. Vill ni sitta tillsammans måste biljetter köpas vid ett och samma tillfälle.

Glöm inte att…

Du är själv ansvarig för att ta reda på och efterfölja eventuella ändringar för ditt evenemang.

Om ändringar inträffar förmedlar Kulturkvarteret informationen på vår hemsida, sociala medier och till mejladressen som registrerade köpet av biljett (Observera att mejlet kan hamna i skräpkorgen).

Till en stor del av Kulturkvarterets egna evenemang kan du nyttja vår förmånliga Stjärnserie-rabatt. Detta betyder att du kan få rabatt om du köper biljetter till mer än en konsert vid samma tillfälle. Det gäller både på webben och hos våra återförsäljare.

Äta före evenemang

Café & Bistro har alltid öppet under våra evenemang. Boka bord om du vill äta före evenemangets start på cafébistro@kulturkvarteret.com eller 044 – 20 58 88

Kontaktpersoner

Bild på personal - Biljettansvarig Jonas Norrman

Jonas Norrman

Biljettansvarig

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.