Scannar biljett

Biljettinformation

HUR KÖPER JAG MIN BILJETT?

För att köpa biljetter till våra evenemang, besök enkelt och snabbt vår hemsida. Här kan du välja evenemang i lugn och ro, bestämma din egen plats och betala direkt på nätet. Oavsett ålder måste alla besökare ha en biljett till evenemanget, och en serviceavgift tillkommer på biljettpriset. Om du föredrar personlig service är du välkommen att besöka Café & Bistro under våra öppettider, eller kontakta oss via e-post på info@kulturkvarteret.com. Vi svarar på alla meddelanden i tur och ordning.

Vid evenemang öppnar biljettkassan en timme före evenemangsstart.

Glöm inte att…

Vi meddelar eventuella ändringar på vår hemsida, och biljettköparen får ett e-postmeddelande till den adress som angavs vid köpet. Det är därför viktigt att ange en korrekt e-postadress vid köpet, så att vi kan kontakta dig vid eventuella ändringar. Observera att e-postmeddelandet kan hamna i skräpposten.

Observera

Återköp görs ej. Det är viktigt att notera att återköp endast är möjligt för inställda evenemang. Biljett återköps i sådana fall exklusive serviceavgift. Läs mer om vår återköpspolicy under fliken Återköp.

Äta före evenemang

Café & Bistro är alltid öppet under våra evenemang. Om du vill äta före evenemanget kan du boka bord på bordsbokning@kulturkvarteret.com eller ringa oss på 044 – 20 58 88.

Undrar du något om evenemanget innan start?

Om du har frågor om evenemanget innan det startar kan du ringa vår evenemangstelefon, som bemannas av en av våra värdar en timme innan evenemangets start. Numret till evenemangstelefonen är 0709 – 20 58 23.

Kontaktpersoner

Biljettfrågor?

Ring och lämna ett meddelande eller skicka ett mejl.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.