Bild på Kilen

Hyr Kulturkvarteret

Välkommen till Kulturkvarteret, er mötesplats i Kristianstad.

Boka konferenser på Kulturkvarteret Kristianstad, vi anordnar ert möte, mässa, konsert & andra evenemang. I Kulturkvarterets och dess lokaler är det enbart fantasin som sätter gränser. Här har storleken ingen betydelse!

Behöver ni boka in en konferens har söker en lokal? Eller kanske ni behöver ni hyra hela Kulturkvarteret för att få en helhetslösning? Vi har konferenslokaler för både små och stora behov, vår kreativa och professionella personal gör sitt yttersta ert företag ska få en konferens ni sent glömmer. Hör av er till oss och få hjälp från idé till verklighet. Vi hjälper er att agera bollplank eller föreslår färdiga lösningar för er som arrangör, privatperson eller artist!

Mat & Dryck

Starta morgonen med en härlig frukost från Café & Bistro. När klockan närmar sig tolv erbjuder vi en fantastisk lunch med nybryggt kaffe. Café & Bistro lagar sin mat med kärlek och arbetar enbart med ekologiska, krav och närproducerade råvaror hämtade från säsongen. Vi ordnar även affärsluncher för stora och små sällskap. Ring och förhandsboka så är er beställning redo till er ankomst!

Boka konferens i Kristianstad fysiskt som digital.

Fysisk

Kulturkvarteret Kristianstad erbjuder fullt utrustade lokaler med moderna ljus- och ljudanläggningar som passar ypperligt för konserter, teaterföreställningar, föreläsningar och konferenser. Här finns möjligheten för både privatpersoner, företag och artister att hyra in sig i våra lokaler. Med ett flertal lokaler kan vi hjälpa er att skräddarsy just ert arrangemang.

Digitalt

Att boka en konferens fysiskt i dagens klimat är inte en självklarhet, vi kan sända allt från digitala konserter till interna möten. Vår flexibilitet och kunniga teckninker kommer att kunna leverera bild, ljud och ljus till era specifika önskemål. Är ert företag intresserade av att digitalisera era konferanser? Hör av er till oss, här stoppas vi enbart av vår fantasi!

Konferenspaket

Om ni ska arrangera en stor konferens eller ska hålla ett möte är det viktigt att ni hittar rätt inramning. Självklart hjälper Emma, vår produktionskoordinator er med speciallösningar och skräddarsyr er dag/dagar. Det som oftast efterfrågas till bokningar är projektor och duk för presentationer, ljudanläggning med headset och trådlös handmikrofon. Till deltagarna har vi blädderblock, mobila whiteboards, penna och papper.

Längre ner på sidan hittar ni våra öppna och luftiga lokaler:

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.