Bild på Kilen

Hyr Kulturkvarteret

Välkommen till Kulturkvarteret, er mötesplats i Kristianstad

Vi hjälper er att arrangera möten, mässor, konserter och andra evenemang. I våra lokaler är det endast fantasin som sätter gränserna.

Vi har konferenslokaler för både små och stora behov, och vår kreativa och professionella personal gör sitt yttersta för att er konferens ska bli minnesvärd. Kontakta oss så hjälper vi er från idé till verklighet. Vi kan agera som bollplank eller föreslå färdiga lösningar för er som arrangör, privatperson eller artist!

Mat & Dryck

Börja morgonen med en härlig frukost från Café & Bistro. Vid lunchtid erbjuder vi en fantastisk lunch och en kopp nybryggt kaffe. Vi kan även ordna affärsluncher för både små och stora sällskap.

Boka konferens i Kristianstad fysiskt som digital.

Fysisk

Kulturkvarteret Kristianstad erbjuder fullt utrustade lokaler med moderna ljud- och ljusanläggningar som passar utmärkt för konserter, teaterföreställningar, föreläsningar och konferenser. Våra lokaler kan hyras av både privatpersoner, företag och artister. Med flera lokaler att välja mellan kan vi hjälpa er att skräddarsy ert arrangemang efter era behov.

Digitalt

Att boka en konferens fysiskt i dagens klimat är inte en självklarhet, vi kan sända allt från digitala konserter till interna möten. Vår flexibilitet och kunniga tekniker kommer att kunna leverera bild, ljud och ljus till era specifika önskemål. Är ert företag intresserade av att digitalisera era konferanser? Hör av er till oss, här stoppas vi enbart av vår fantasi!

Längre ner på sidan hittar ni våra öppna och luftiga lokaler:

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.