Afternoon Jazz – Karin Hammar Fab 4 invites Britta Virves

Välkommen på Afternoon Jazz!

Afternoon Jazz-serien är ett koncept på Kulturkvarteret med fantastiska jazztoner och god mat och dryck i bistromiljö. Musiken är anpassad till dig som är nyfiken men också den inbitna jazzfantasten kan känna sig hemma. Så kom, tagga ner, och njut av att det är lördag.

Karin Hammar Fab 4 invites Britta Virves

Upplev en fantastisk jazzkonsert med brett spektrum. Med lekfullhet och oforcerad sväng är musiken fast förankrad i melodiös jazz som rör sig över hela registret från skir lyrik till jazzigt groove.

Karin Hammar Fab 4 är kända för sina otroliga samarbeten med internationella gäster, såsom norska Hanna Paulsberg och Hildegunn Öiseth, som båda har varit en del av Fab 4:s prominenta solistskara. Nu tar kvartetten med sig den unga stjärnpianisten Britta Virves, en mångsidig och driven pianist som har gjort sig ett namn i den svenska jazzscenen genom att spela i både storband och mindre konstellationer. 

Kvartetten leds av trombonisten Karin Hammar och har under sina 9 år i karriären turnerat nationellt och internationellt, levererat tre kritikerrosade releaser och kammat hem över 10 000 000 streams på Spotify.  


Medverkande:
Karin HammarTrombon & komposition
Andreas Hourdakis Gitarr
Niklas Fernqvist Bas
Fredrik Rundqvist Trummor
Britta Virves Piano 

 

Passa på att testa vår nya – Tapasbiljett! Nu kan du köper din konsertbiljett tillsammans med en härlig tapasbricka utsmyckad med läckerheter! 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.