Bywater Call (CA) + Hannah Aldridge (US)

Bywater Call (CA)

Bywater Call är ett sjumanna-band som man utifrån hur musiken låter utan tvekan hade placerat i den amerikanska södern. Inte i Toronto, Kanada, där de i själva verket hör hemma. För det här är ett band som lever och andas southern soul, blues och roots rock. Med fantastiska sångerskan Meghan Parnell i spetsen levererar Bywater Call en musikupplevelse på högsta nivå!

Hannah Aldridge (US)

Hannah Aldridge firar 10-årsjubileum för sitt debutalbum och mästerverk – Razorwire! Nu tar hon med sig Jordan Allan Dean och blåser nytt liv i låtarna som startade hennes karriär för ett decennium sedan.

Hennes musik trampar en fin linje mellan charmig americana och den råa, hypnotiska och ibland elektroniska stilen indiepop-noir. Med en charmig blandning av makt och sårbarhet levererar Aldridge sina berättelser som tar er hela vägen till Alabama. Med en röst som är lika delar grynig och melodisk, begav sig Hannah ut på vägen och underhöll publik i tio länder och tre kontinenter med sitt hyllade debutalbum – Razorwire!

År 2023 utökade Aldridge sin konstnärliga vision med den ambitiösa, filmiska albumet Dream of America, som släpptes på det svenska indiebolaget – Icons Creating Evil Art. Albumet tittar genom linsen på bleknande Hollywood-stjärnor, charmiga psykopater och trötta vagabonder som framförs med mörka, romantiska vinjetter.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.