Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

17 november kl. 14.00 släpper vi upp biljetter till en tredje föreställning ❤️

Succéerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med en ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”. 

En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans. 

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Rekommenderad ålder:  2-5 år (yngre och äldre barn är självklart också välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.  

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barn att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet och oavsett ålder. 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.