Familjekör – Jazza med Mimi

En del av Familjelördag

Men hjälp, Mimi har plötsligt fastnat i en sång! Kan barnen hjälpa henne loss? Under denna Familjekör blir det full fart, röstlek och spontan sång.

Rösten bär du inom dig och den behöver inte packas upp ur någon låda, du kan sjunga när som helst. Sången behöver inte ens har några ord, rösten kan sjunga precis vad den vill. Med lekfullhet, rörelse och improvisation i fokus vill Mimi inspirera barnen till att röra på sig och leka med hela röstregistret.

Mimi Terris är sångerska, kompositör och musiklärare, utbildad på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (musiker) och Musikhögskolan i Malmö (musiklärare). Hon har släppt tre album sedan 2015 och turnerat i Norden med sin helt egna melodiska jazz på svenska. 

Missa inte chansen att vara en del av denna unika musikaliska upplevelse tillsammans med Mimi Terris. Det blir en föreställning som ni sent kommer att glömma!

Alla älskar Familjekören, men tyvärr har vi begränsat antal platser. Så passa på att föranmäla din familj redan idag. Vid avanmälan kontakta Emma Eriksson på mejl eller telefon: 0708–20 58 34, emma.eriksson@musikisyd.se

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.