Från Broadway till Duvemåla

Sveriges största musikalshow!

Från Broadway till Duvemåla är Sveriges mest populära musikalshow och utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare! Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler – allt framfört av några av våra absolut bästa och mest meriterade musikalartister.

Föreställningen som av pressen beskrivits som – musikalernas Diggiloo och såg dagens ljus 2016 och är idag, 11 säsonger och över 250 000 sålda biljetter senare, en av Sveriges mest populära scenshower, älskad av såväl kritiker som publik.

På 2024 års Sverigeturné medverkar Martin Redhe Nord (Ringaren i Notre Dame, Häxorna i Eastwick, Next to Normal, Kristina från Duvemåla m.fl.). Övriga fyra solister tillkännages inom kort.

Välkommen på Sveriges största musikalfest!

Pressen säger:

As close as you can get to Broadway or West EndBroadway World

 Under extranumret dansar hela parketten”Vestmanlands Läns Tidning

 ”Lyckad resa fråBroadway till Duvemåla”Gefle Dagblad

 ”Man känner sig helt perfekt efteråt”Eskilstuna-Kuriren

 ”Musikalfest fick teatern att koka”Arbetarbladet

 Musikalsångare av sta sortYstads Allehanda

 ”Emotionellt och övertygande”Smålandsposten

 ”Ryser för att det är så fintLjusnan

 En glimrande showNorran

 En show i lyxklass”Jönköpings-Posten

 Medverkande

Martin Redhe Nord

Martin Redhe Nord landade sin första storroll i svenska originaluppsättningen av Mamma Mia som spelades på Cirkus och Scandinavium 2005-2007. Därefter har han bland annat medverkat i High School Musical på Göta Lejon, Elvis på Glada Hudikteatern och gästspelade även med föreställningen i New York, The Book of Mormon på China Teatern, Häxorna i Eastwick på Cirkus och Next to Normal på Uppsala stadsteater. Martin var sidekick till Lena Philipsson i hennes jubileumsshow Min drömshow på Cirkus och Rondo 2011-2012 och året efter var han med i Melodifestivalens huskör. 2019 medverkade Martin både i Doobidoo tillsammans med Marsha Songcome och Så ska det låta tillsammans med Linus Wahlgren. Han är också röstskådespelare och har gjort röster i bland annat Disneys Zootropolis och Frost 2. När Martin 2018 spelade huvudrollen i Göteborgsoperans uppsättning av Ringaren i Notre Dame skrev Svenska Dagbladet “Martin Redhe Nord som Quasimodo, ett fynd som sjunger längtan med kraft, nerv och värme”.

FLER MEDVERKANDE TILLKOMMER!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.