Kaliber Comedy – Elinor Svensson & Simon Gärdenfors

En standup-klubb

Elinor Svensson

Hon har bemästrat konsten att blanda in sårbarhet i råa skämt på jobbiga ämnen och imponerar alltid på publiken med sitt sinne för humor. Hon nominerades till årets nykomling vid Svenska Stand up-galan 2015 och var samma år konferencier för Kristallenparodin Skämskudden vid sidan av dess grundare, Martin Soneby.

Ni har säkert hört henne tidigare i sin oerhört populära podcast Vad blir det för Mord? eller i  Tankesmedjan i P3.

Simon Gärdenfors

Han rör sig i det absurda med karaktäristisk självdistans och överraskande vändningar tar Simon publiken på en resa genom vardagliga och inte så vardagliga situationer.

Om Kaliber Comedy

En standupklubb som bjuder in till goa kvällar med massa skratt. Det välkomna avbrottet i vardagen och smygstarten på helgen. Perfekt för AW-gruppen, dejten, kompishänget eller kom independently solo. Beställ något gott i baren, slå er ner och njut av en rolig kväll tillsammans med oss. Den här kvällen har vi också besök av två härliga support komiker – Hanna K Mölstad och Adam Elgström!

Erik Orso och Adrian Palma ligger bakom Folkets Comedy och Humorbaren i Malmö och nu har de äntligen bestämt sig för att återvända till sina hemtrakter för att starta upp Kaliber Comedy i Kristianstad.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.