Kaliber Comedy – Johannes Finnlaugsson & Ola Aurell

En standup-klubb

Johannes Finnlaugsson

Du känner igen Johannes Finnlaugsson på hans gulliga leende men bakom leendet gömmer sig en framgångsrik komiker. När ni inte hör Johannes i radio eller i sin podcast – Palmemordspodden driver han den populära klubben Under Jord tillsammans med komikerna Armann Hreinsson och Petrina Solange!

Ola Aurell

Ola Aurell är sjungande komiker, och dansar mellan stand-up och visa. Hans sånger rör sig mellan genialiskt och sjukt, mellan det mörkt roliga och roligt mörka. Och har kallats allt från ”geni” och ”den där sjuke jäveln”. Det här blir en visa du inte vill missa!

Om Kaliber Comedy

En standupklubb som bjuder in till goa kvällar med massa skratt. Det välkomna avbrottet i vardagen och smygstarten på helgen. Perfekt för AW-gruppen, dejten, kompishänget eller kom independently solo. Beställ något gott i baren, slå er ner och njut av en rolig kväll tillsammans med oss.

Erik Orso och Adrian Palma ligger bakom Folkets Comedy och Humorbaren i Malmö och nu har de äntligen bestämt sig för att återvända till sina hemtrakter för att starta upp Kaliber Comedy i Kristianstad.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.