Kaliber Comedy – Petrina Solange & Christoffer Nyqvist

En standup-klubb

Välkomna på premiärkväll för Kaliber Comedy!

Petrina Solange

Petrina har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta stand up-komiker. Hon är flerfaldigt prisbelönt och har med sin smarta, råa och hjärtliga humor fått en hängiven publik över hela landet.  Med bred skånska leverera Petrina skadeglada skämt så jävla bra att hon har även blivit utsedd till Årets kvinnliga ståuppkomiker tre gånger.

Christoffer Nyqvist

Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor.

Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken.

2020 var han även nominerad som Årets nykomling på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt.

Om Kaliber Comedy

En standupklubb som bjuder in till goa kvällar med massa skratt. Det välkomna avbrottet i vardagen och smygstarten på helgen. Perfekt för AW-gruppen, dejten, kompishänget eller kom independently solo. Beställ något gott i baren, slå er ner och njut av en rolig kväll tillsammans med oss.

Erik Orso och Adrian Palma ligger bakom Folkets Comedy och Humorbaren i Malmö och nu har de äntligen bestämt sig för att återvända till sina hemtrakter för att starta upp Kaliber Comedy i Kristianstad.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.