Kodjo Akolor – Lättkränkt & långsint

I ”Lättkränkt och långsint” tar Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare.
Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa.  

”Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig”, hälsar Kodjo.  

Om du saknat att höra Kodjo i radio och vill ha en underbar kväll att se fram emot – missa inte chansen att se ”Lättkränkt och långsint”. 


Om Kodjo Akolor
 

Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen.

2015 var det tio år sedan den rutinerade komikern Kodjo Akolor gick upp på en standup-scen för första gången. 2015 var även året då han hade premiär för sin standup-show ”Brott mot jantelagen”. Den älskade komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, Melodifestivalen gav sig ut i landet med en helt ny humorföreställning om att vi faktiskt ska tro att vi är något. På senare år kunde man även se honom med scenföreställningen “Jag, pappa?” skriven och regisserad av isländska Bjarni Thorsson och handlar om resan från att vara en helt vanlig människa, till att plötsligt bli förälder. 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.