Kristianstad Bokfestival

Kristianstad Bokfestival 3-4 september

Årets bokfestival blir DIGITAL!
Vi bjuder i år in till en digital variant av Kristianstad Bokfestival. Årets datum blir den 3-4 september och temat för festivalen blir som tidigare nämnts I lust och nöd – gör läsning till en del av livet! Formatet för festivalen blir en dag kortare och kommer att innehålla livestreamade boksamtal med flera författare och samtalsledare. Dessutom kommer vi bjuda på pausunderhållning i olika former och poesi från diktstolen. På grund av rådande omständigheter kommer inte de omtyckta bokborden att kunna medverka på årets festival, men vi hoppas att både dessa och folkminglet kan återkomma 2022.

Apropå temat I nöd och lust. Böcker kan ge kunskap, upplevelser, överraskningar, glädje och tröst, i bästa fall genom hela livet. Det finns en bok för livets alla skiftningar och om du slår följe med den får du tusenfalt igen, oavsett om du behöver en räddare i nöden eller bara sorglös läsning. Det kommer, lite längre fram, att finnas information om länkar, boksamtal och filmer här, så håll utkik.

Hela bokfestivalens program kommer att finns digitalt i år! Det är såklart gratis att delta. Samtliga länkar till sändningarna hittar du på vår hemsida. Det kommer också att finnas ett begränsat (p g a restriktioner) antal biljetter till de programpunkter som sker i Stora Salen. Det är fri entré och biljetterna släpps via vår hemsida. Det går också bra att ringa och lägga undan biljetter som kan hämtas senast 30 augusti i Café & Bistro, ring 0709-20 58 04. Gratisbiljetter finns till följande arrangemang i Stora Salen

3 september kl 17.30 Vem har sagt något om kärlek med Elaf Ali

3 september kl 19.30 Döden går på visning med Anders de la Motte & Måns Nilsson

4 september kl 11.00 Månvind & Hoff med Johan Rundberg och prisutdelning av Bästa berättelsen

4 september kl 13.00 Är mor död med Vigdis Hjorth

4 september kl 15.15 Eufori med Elin Cullhed & Lejonburen med Ulrika Kärnborg

Bokfestivalens samtliga program visas på skärm i Lilla Salen. Platserna är dock begränsade och det är först till kvarn som gäller. Café och Bistro har öppet under festivalen.

Varm välkommen till Kristianstad Bokfestival 2021!

Biljetter släpps 24 augusti kl 10:00

Se hela på programmet på www.bokfestivalen.se.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.