Live@ – På Scen

Samarbete med Studiefrämjandet Skåne–Blekinge
Välkommen till Live@ På Scen! – en plats för alla musikälskare i Kristianstad!

Ta plats och upplev en atmosfär fylld av unga musikaliska talanger som intar scenen, och vem vet, kanske är det för första gången? Det blir en händelserik kväll där du får möjligheten att uppleva något nytt och spännande. Från de som står på scenen för allra första gången till de mer erfarna artisterna. Ambitionen är att skapa en plattform där ungdomars passion för musik får blomstra!

The Turning Souls!

Band på bara två personer och jammade fram alla låtar på sit första album! I början var det alltid bara gitarr och bas, senare skrev de sina text till våra låtar och en sångare adderades i bandet! Efter en tid vandrade den beryktade sångaren till en kyrkogård där han fann en ensam morfar. Efter många historier och visheter presenterade morfarn den största gåvan, deras länge saknade trummis! The Turning Souls blev kompletta och är nu redo att erövra hela världen i Kristianstad! Musikstil mix av pop, funk, rock, reggae och dansband – ganska ballt, eller hur!?

Olof Andersson – Gitarr.
Jonathan Eriksson – Bas.
Matilda Malmsjö –Sång och piano.
Melvin Kamp Hörberg bankar trummor i takt.

Red Planet!

Malmöbandet bjuder på svensk pop och arenarock som ligger nära hjärtat. De lovar musik som får publiken att sjunga, dansa och ha roligt. De kallar sin genre för ”Bedroom Arena sRock”, vilket kan beskrivas som ”snygga gitarrmelodier, stabila trumkomp, svängiga basgångar och ljuvlig sång, allt kokat ihop i sångarens hemmastudio.

Krims Krams

Krims Krams svänger politik till lyrik i musik. Med drömmar om progg till folket spelar dessa 2020-talets hippies melodier med influenser från bland annat reggae och Olle Ljungström. Stå, dansa och sjung med Krims Krams i kärlek, solidaritet och medvetenhet!

Vill du stå – På Scen?

En möjlighet att stå på scen för första gången oavsett erfarenhet. Vi återkopplar till dig och tillsammans kommer vi överens om att hur det kommer att bli. Vad innebär det att vara på scen!

Live@ är ungdomsevenemang på Kulturkvarteret Kristianstad i samarbete med Studiefrämjandet i Skåne-Blekinge. Vi kommer att arrangera flera olika aktiviteter för ungdomar som konserter, workshops, prova på tillfällen och möjligheten för dig att stå på scen! Tillsammans skapar vi en plats för ungdomar med gemensamma intressen att träffas och utvecklas!

Anmäl dig till Live@ – På Scen här!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.