Live@ – På Scen

Spänningen är på topp, och vi kan knappt vänta längre! Nu har vi äntligen hittat våra band inför premiären av Live@ På Scen!

De har repeterat, finslipat och är redo att ge er den ultimata musikupplevelsen. Från hjärtat till hjärtat, det här är vad musik handlar om!

27 september närmar sig med stormsteg,  Så markera datumet i din kalender, bjud in dina vänner och gör er redo för musik.

STRAYSAND EFFECT

Bandet kommer ifrån södra Sverige och grundades sensommaren 2022. Med en gemensam kärlek till ren rock n’ roll med inslag av modernt så har dem hittat sin egen stil och sound. Deras första single “Like What I See” släpptes kort efter att bandet skapades. Kvintetten består av Mac Barahona (Sångare), Ezzy (Gitarrist), Jones (Gitarrist), Tristan (Trummis) och Leon (Basist).

Tillsammans är dem redo att leverera något nytt och fräscht till musikvärlden.

GREENWASH

Greenwash är en ekosofistisk indiepunk-bandtrio. Med hårda toner, sporadiska saxofonsolon och ett smått hysteriskt humör levererar Greenwash texter om såväl bokbränder och världens undergång som klockor och ålderstigna bankdirektörer.

R O S É

Det underbara Malmöbandet du får om du blandar RnB/Rap/Jazz Fusion med tunga trummor och ett och annat rock solo. Rosé är ett band som skapades under 2021 med uppställningen av Gabriel Månsson (bas), Charlie ’CHARRE’  Granström (leadsång), Liam-Anthony Sjölin (gitarr),  Rocky ’Merlin’ Keil (trummor) och Jonathan Redvall (key/piano/sång).

Alla bandets medlemmar studerar på musikgymnasiet Rytmus Malmö i sitt sista år nu vilket också är platsen där de träffades och bestämde sig för att slå ihop sina talanger. Rosé var som många andra band ett coverband innan de skrev sin egen musik, under den perioden spelade de på olika musikbarer och restauranger såsom Tjili Pop i Danmark eller Pedallers Kitchen i Malmö.  I dagsläget skriver och producerar bandet sina egna låtar på egen hand.

Rosé släppte sina två första singlar (Give Me Your Love & In My Head) den 6:e augusti 2023 och har som mål att spela in och släppa EP’s/Album som ett nytt projekt. Rosé har spelat mycket sedan innan och har varit arrangörerna för 040 Live Fest på Malmö Live som hölls i februari. Under maj representerade bandet Skåne/Kronoberg i riksfinalen av Imagine Sweden, i Nyköping 2023.

Nu repar bandet för kommande projekt och spelningar samtidigt som de hoppas på att knyta nya kontakter och nya utmaningar längs vägen!

Vill du stå – På Scen?
En möjlighet att stå på scen för första gången oavsett erfarenhet. Vi återkopplar till dig och tillsammans kommer vi överens om att hur det kommer att bli. Vad innebär det att vara på scen!

Live@ är ungdomsevenemang på Kulturkvarteret Kristianstad i samarbete med Studiefrämjandet i Skåne-Blekinge. Vi kommer att arrangera flera olika aktiviteter för ungdomar som konserter, workshops, prova på tillfällen och möjligheten för dig att stå på scen! Tillsammans skapar vi en plats för ungdomar med gemensamma intressen att träffas och utvecklas!

Anmäl dig till Live@ – På Scen här!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.