Paul McCartney 80 - en hyllningskonsert

Berg Musikproduktion presenterar: En hyllningskonsert till en av de största låtskrivarna genom tiderna som just denna dag fyller 80 år! Konserten innehåller musik från hela hans karriär; The Beatles, Wings samt soloprojekt! 

Ett supersvängigt band står på scen och gästartisterna avlöser varandra. Ni får bland annat höra Naomi Wiehe som genom sin röst och sina tolkningar kommer att ge er ett helt nytt perspektiv på Pauls musik. Emil Sigfridsson som mest är känd för sina musikalproduktioner tar med sin gitarr och bjuder på makalös rock´n´roll. ReJoice Gospel Choir från Lund kommer att ge er en den där extra upplevelsen genom sina fantastiska stämmor med gospelkänsla från den amerikanska södern.  

LasseBerg arrangerar konserten har hörts och synts i många olika sammanhang, främst som bluesartist. Men denna kväll kommer hans hängivenhet och beundran för Paul McCartney och Beatles musik att stå i fokus.   

Konferencier för födelsedagskalaset är Jenny Sandgren, Beatlesälskare, som de flesta känner igen som röst och programledare från Radio Kristianstad.  

Det blir massor av överraskningar på scen!  

Medverkande:  

Lasse Berg
Jenny Sandgren
ReJoice Gospel
Naomi Wiehe
Emil Sigfridsson
Simon Pehrsson
Pelle Holmberg
Frank Nilsson
Martin Davidsson
Jacob Gustafsson
Gustaf Janernäs 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.