Skrivarworkshop med Sv.texter

Workshopen kommer ske i grupper om max 15 personer och varje tillfälle är ca 2 timmar. Så kom i tid till Loungetältet för att säkra dina plats! 

Under workshopen kommer man lära sig olika typer av rim, textuppbyggnad, metaforer, skriva låttexter osv. Under tiden berättar skaparen av sv.texter om sin resa, hur allting började, vart hen är idag och vad som kommer hända i framtiden. Man kommer få skriva en egen text, och ifall man vill så får man läsa upp det man skrivit på en scen på Kulturnatten. Valfritt ifall man vill skriva en dikt, låttext, berättelse eller något annat.

Kontot sv.texter startades på Instagram för 2 år sedan och har ca 8500 följare.

Såhär beskriver personen bakom kontot sin resa:

 ”Valde vara anonym då jag ville texterna skulle uppmärksammas och inte jag som person. Kontot följs av många stora profiler som Linda Pira, Cherrie, Zeinas kitchen, Timbuktu, Jelassi, Imenella och fler. Kontot har lett till massa olika samarbeten, som tex mina texter på kulturhuset Barbackas fasader, ABK hade texterna rullandes på en skärm mitt i stan, testa skriva film med känd skådespelare, fått erbjudande om att skriva texter till andra.”

Föranmäl er till: maria.reppen@kristianstad.se

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.