Personal i garderob

Serveringspersonal

Musik i Syd söker

Serveringspersonal

75% med placering på Kulturkvarteret Kristianstad

________________________________________________________

I Kulturkvarterets hjärta hittar ni Café & Bistro. Här lagas mat med kärlek och vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror efter säsong, vilket i sin tur resulterar i en härlig, fräsch meny med lokal prägel.

Vi erbjuder dagens lunch, bistromeny på kvällar, men arbetar även med catering, mat till konferenser och specialarrangemang. Café och Bistro är öppet dagtid alla vardagar och utöver det alltid i samband med arrangemang på Kulturkvarteret, några kvällar i veckan.

Restaurangen är en viktig del av publikens helhetsupplevelse i Kulturkvarteret. Gästerna är i fokus, värdskapet är viktigt och vår ambition att servera mat av hög klass och ge goda upplevelser är hög.

Vi söker dig som…
– har dokumenterad erfarenhet av servering i restaurang. Om du har arbetat i kall- och varmkök är det ett plus.
– vill ge förstklassig service och brinner för att göra publik och gäster nöjda
– är positiv, kreativ, flexibel, effektiv och noggrann.
– är över 20 år.

Arbetet schemaläggs utifrån verksamhetens behov vid arrangemang och konserter.

 Musik i Syds bransch- och arbetsgivarorganisation är Svensk Scenkonst, och vi tillämpar kollektivavtal med Fackförbundet Scen & Film för vår serverings- och kökspersonal.

Månadslön och tillträde efter sommaren, eller enligt överenskommelse.

Maila ansökan, ett personligt brev och meritförteckning, senast den 14 augusti 2022 till rekrytering@musikisyd.se. Vi tillämpar löpande urval. Skriv i mailet att det är arbete som serveringspersonal du söker.

Kulturkvarteret Kristianstad invigdes i augusti 2014 efter en ombyggnad. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret (huvudkontor för Musik i Syd), i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. På Kulturkvarterets två scener presenteras ett brett utbud av konserter, teater, familjeföreställningar m.m. Kulturkvarteret kan erbjuda scenkonst kombinerat med mat och dryck och är en attraktiv och levande mötesplats i Kristianstad. Likaså används lokalerna ofta för möten, konferenser och andra sammankomster. Läs mer på https://www.kulturkvarteret.com/

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Varje dag och varje vecka på året arbetar Musik i Syd med att presentera och förmedla musik på högsta professionella nivå för en ständigt växande publik i alla åldrar. Vi är visionära och innovativa och vårt utbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, i skolor och konsertsalar, genom stora festivaler men också i de små och intima sammanhangen. Musik i Syd har ett kulturpolitiskt uppdrag och är del av en aktiv kulturpolitik. Läs mer på www.musikisyd.se

Kontaktpersoner

Bild på personal - Köksansvarig Jesper Lindstedt

Jesper Lindstedt

Café och Bistro – Köksansvarig

Helen Ortman

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.