Personal i garderob

Serveringspersonal

Musik i Syd söker

Serveringspersonal

Timanställningar, med placering på Kulturkvarteret Kristianstad

________________________________________________________

Kulturkvarterets Café & Bistro är idag en KRAV-certifierad restaurang. Vi lagar mat från grunden, med mycket grönsaker och erbjuder dagens lunch, bistromeny på kvällar, men arbetar även med catering, mat till konferenser och specialarrangemang. Café och Bistro är öppet dagtid alla vardagar och utöver det alltid i samband med arrangemang på Kulturkvarteret, flera kvällar i veckan.

Restaurangen är en viktig del av publikens helhetsupplevelse i Kulturkvarteret. Gästerna är i fokus, värdskapet är viktigt och vår ambition att ge service och goda upplevelser är hög.

Vi söker dig som…

– har dokumenterad erfarenhet av servering i restaurang. Om du har arbetat i kall- och varmkök är det ett plus.

– vill ge förstklassig service och brinner för att göra publik och gäster nöjda

– är positiv, kreativ, flexibel, effektiv och noggrann.

– är över 20 år.

Arbetet är schemalagt utifrån verksamhetens behov vid arrangemang och konserter, oftast på kvällar och helger.

Musik i Syds bransch- och arbetsgivarorganisation är Svensk Scenkonst, och vi tillämpar kollektivavtal med Fackförbundet Scen & Film för vår serverings- och kökspersonal.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intresserad?

Vi gör löpande urval, så maila eller ring: Jesper Lindstedt, Köksmästare Kulturkvarterets Café & Bistro

Ytterligare information? Kontakta Helen Ortman, Verksamhetschef Kulturkvarteret

Kontaktpersoner

Bild på personal - Köksansvarig Jesper Lindstedt

Jesper Lindstedt

Café och Bistro – Köksansvarig

Helen Ortman

Verksamhetschef

Kulturkvarteret Kristianstad invigdes i augusti 2014 efter en ombyggnad. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret (huvudkontor för Musik i Syd), i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. På Kulturkvarterets två scener presenteras ett brett utbud av konserter, teater, familjeföreställningar m.m. Kulturkvarteret kan erbjuda scenkonst kombinerat med mat och dryck och är en attraktiv och levande mötesplats i Kristianstad. Likaså används lokalerna ofta för möten, konferenser och andra sammankomster.

 

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Varje dag och varje vecka på året arbetar Musik i Syd med att presentera och förmedla musik på högsta professionella nivå för en ständigt växande publik i alla åldrar. Vi är visionära och innovativa och vårt utbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, i skolor och konsertsalar, genom stora festivaler men också i de små och intima sammanhangen. Musik i Syd har ett kulturpolitiskt uppdrag och är del av en aktiv kulturpolitik. Läs mer på www.musikisyd.se

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.