Familjekör – Loopa med Dan

En del av Familjelördag!

Upplev magin av en loop-pedal, en mikrofon och era egna röster tillsammans – Det finns inga gränser för vad vi kan skapa tillsammans! Välkomna till en spännande och interaktiv Familjekör med Dan Knagg, där du som publik får vara med och forma föreställningen.

Vi kommer att leka med ord, rytmer, toner och loopar som tar oss på en resa in i ljudens värld. Vi kommer att sprida glädje, väcka nyfikenhet och skingra blygheten. Och vi kommer att förundras över den kreativa kraften som finns i våra egna röster och musikens möjligheter.

Dan Knagg är en fantastisk multiinstrumentalist med fokus på sång och slagverk. Han har arbetat som frilansmusiker inom folk- och världsmusikgenren i över tio år. Med sin utbildning som sångpedagog och musiker vid Musikhögskolan i Malmö har han en unik förmåga att skapa en engagerande musikalisk upplevelse för alla åldrar.

Missa inte chansen att vara en del av denna unika musikaliska upplevelse tillsammans med Dan Knagg. Det blir en föreställning som ni sent kommer att glömma!

Alla älskar Familjekören, men tyvärr har vi begränsat antal platser. Så passa på att föranmäla din familj redan idag. Vid avanmälan kontakta Emma Eriksson på mejl eller telefon: 0708–20 58 34, emma.eriksson@musikisyd.se

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.