Familjelördag

Kom och fira julen på Kulturkvarteret under årets sista Familjelördag! Det blir pyssel, familjekör med dans kring granen och adventsmys med Musikskolans Pianoelever!

11.00 – Bokbytarbord
11.00 – Tipsrunda med jultema
11.00 – Pyssla i Kilen med Malin
12.00 – Familjekör – Allsång med Elinor och Johan med dans kring granen
14.00 Adventsmys med Musikskolans pianoelever

11.00 – Tipsrunda med jultema

11.00–15.00 | Pyssla i Kilen med Malin

Är du och ditt barn på jakt efter något rolig och kreativ? Då har vi den perfekta lösningen! Vårt pysselevenemang är en unik möjlighet för barn att utforska sin kreativitet, lära sig nya färdigheter och ha roligt medan de skapar minnen som varar för evigt.

12.00 – Familjekör – Allsång med Elinor och Johan med dans kring granen

Allsångskonsert för stora och små! Vi kommer att sjunga med i kända låtar, röra på oss och kanske lära oss en ny sång.

Alla som tycker om, eller är nyfikna på att sjunga, är varmt välkomna! Allsången leds av Elinor Fryklund, sångerska och ledare för Malmö Operas barnkör. Med sig på scen har hon även pianisten Johan Reis.

Elinor Fryklund är sångpedagog och sångerska med stor erfarenhet av att undervisa både förskolepedagoger och barn ute på förskolorna. Hon arbetar som sångpedagog på kulturskolan i Svedala där man, genom Arvsfondsprojektet Rösträtt (2011–2014) tillsammans med alla förskolor i kommunen, startade upp ett permanent samarbete med förskolekörer, dans och musiklek. När hon inte sjunger med barn och ungdomar undervisar hon på Klassiska musikskolan och Musikhögskolan i Malmö och ses i olika konsertsammanhang som sångerska inom främst opera och operett. 

Psst! Det är såklart även Elinor och Johan som kör dans kring granen.

Alla älskar Familjekören, men tyvärr har vi begränsat antal platser. Så passa på att föranmäla din familj redan idag. Vid avanmälan kontakta Emma Eriksson på mejl eller telefon: 0708–20 58 34, emma.eriksson@musikisyd.se

14.00 Adventsmys
Musikskolans pianoelever spelar jullåtar, även klassisk-, populär- och filmmusik m.m.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.