Nyfiken på! – Hur skapar man en attraktiv plats med ett starkt varumärke?

Nyfiken på att lära dig något nytt?

Hjärtligt välkommen till serien Nyfiken på! Vid fyra tillfällen under hösten 2024 gästas vi på Kulturkvarteret av fyra forskare från Högskolan Kristianstads fakulteter – Ekonomi, Hälsovetenskap, Lärarutbildningen och Naturvetenskap. Vi bjuder in till frukostföreläsningar där vi hoppas kunna stilla din hunger i både kropp och knopp.


Hur skapar man en attraktiv plats med ett starkt varumärke?

Ett starkt varumärke för en plats gör platsen mer attraktiv, både för de som bor och jobbar där och för besökare. Men att skapa ett varumärke för en plats är mer komplicerat och svårare än att göra det för ett företag eller en produkt. Den här föreläsningen, baserad på forskning som gjorts tillsammans med kommunerna i nordöstra Skåne, förklarar vad som är speciellt med platsvarumärken, hur viktigt det är med samarbeten och vilken roll vi alla kan spela för att göra en plats attraktiv.

Lisa Källström är docent och biträdande professor i marknadsföring vid Högskolan Kristianstad och har forskat om platsattraktivitet och platsvarumärke i över tio år. Just nu leder Lisa forskningsprojektet ”Ledningens betydelse för en attraktiv plats”.

För att reservera din plats tryck på ”Boka Biljett” här på sidan. Föreläsningen är kostnadsfri men vi rekommenderar att förboka för att vara garanterad plats. Om du köper vår fina frukostbiljett får din morgon en stadig start med frukost till förmånligt pris som står serverad vid ankomst. Frukost går även att beställa på plats direkt i Café & Bistro. Dörrarna öppnar 08:00 och föreläsningen startar 08:15

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.