Doc Lounge Pop Up: Touch Me Not

Kulturkvarteret visar exklusiv dokumentärfilm

Datum19 nov 2019, 19.00
Pris65
Längd123 min
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörKristianstad Filmstudio
Kultur & fritid/Stadsbiblioteket
Musik i Syd
KÖP BILJETT

Tell me how you loved me, so I understand how to love.

Tillsammans försöker en  filmskapare och hennes karaktärer sig på en personlig forskning om intimitet. På den flytande gränsen mellan verklighet och fiktion följer Touch Me Not med Laura, Thomas och Christian på deras känslomässiga resor och bjuder på en djupt empatisk insikt i deras liv. Med starka begär efter intimitet och samtidigt en djup rädsla för det jobbar de tillsammans för att komma över gamla mönster, försvarsmekanismer och tabun, för att kapa banden och äntligen bli fria. Touch Me Not tittar på hur vi kan hitta intimitet på de mest oväntade sätt, hur vi älskar varandra utan att förlora oss själva.

"Touch Me Not undersöker intimitet och samtidigt som man bjuder in till dialog. Den bjuder in dig, som tittar, att ifrågasätta dina egna idéer om intimitet, kroppen, relationer, att vara nyfiken på de olika Andra och träna din empatiska förmåga att sätta dig själv i Den andras sits."

För att läsa mer om filmen, klicka här!

Under tre tillfällen i höst visar Kulturkvarteret dokumentärfilm under konceptet Doc Lounge Pop Up!
22 oktober
19 november
3 december

VAD ÄR DOC LOUNGE POP UP?

Dokumentärfilm i världsklass med extra allt!

Sedan 2006 har Doc Lounge samlat och engagerat människor kring inspirerande dokumentärfilms-evenemang där filmvisningar kryddas med allt från regissörsbesök och samtal med experter, till konserter och konstinstallationer. Doc Lounge startade i Malmö och har nu expanderat till ett visningsnätverk med 19 officiella Doc Lounge-klubbar med kontinuerlig verksamhet. Med Doc Lounge Pop Up får fler visningsarrangörer (bibliotek, kulturhus och biografer) möjlighet att göra egna, tillfälliga Doc Lounge-evenemang genom att välja film från en unik selektion av dokumentärfilm som premiärvisats på Doc Lounge. 

Tillbaka till evenemang