Imagine Skåne & Kronoberg

Foto av Stefan Lindgren

FÖRSTAPRIS – VINNARE AV IMAGINE SWEDEN RIKSFINAL 2024 ÄR BONDESSON TRIO!

Trion kommer att representera Sverige vid Imagine Music Experience International Final i Bryssel! Och ytterligare spelning som fanns i potten är:
Folk och Kultur, Eskilstuna
Ystad Jazzfestival
Gästartist vid nästa riksfinal i Uppsala

MOTIVERING
Med ett levande, lyhört och kreativt ensemblespel blir vi trollbundna direkt.
Det är extremt skickliga musiker, originella teman och det svänger.
Med lekfullhet, charm och total kontroll skapar akten ett vackert ljudlandskap där tonerna forsar fram över slätterna.

Ett stort grattis till Bondesson Trio och lycka till!

Årest vinnare av Imagine Skåne & Kronoberg 2024 är – Bondesson Trio!

Juryns motivering lyder: Vinnaren har ett eget sound, både som individer och grupp. Gruppens förmåga att lyssna in varandra och skapa en harmonisk samklang är imponerande.Deras energiska framträdande inspirerat av rockens kraft och fjällens djup, lämnar ett starkt intryck hos oss. Tack för att ni ville dela er passion med oss!
 
Ett stort grattis till Bondesson Trio och lycka till i Uppsala! ❤️
 
Glöm nu inte bort att er musikaliska utveckling är det viktigaste för oss i Imaginegänget! Ni alla är fantastiska! – Vi ses 2025! 💕

Imagine Skåne & Kronoberg sin deltävling! 13 akter ska bli 5!

När: Lördag 13 april
Var – Kulturkvarteret Kristianstad
När – 12.30 

Nu är dagen äntligen här – Deltävling! En jury kommer att avgör vilka musiker som går vidare till Regionfinalen 14 april! Så kom och upplev våra fantastiska akter på scenen i Stora Salen! Detta är fri entré, så bjud in alla som vill uppleva unga “up and coming”–akter från Skåne & Kronoberg!

Det är offentligt fram till att alla bidrag har framförts  (ca 15.30) sen är det bara deltagarna som stannar och träffar juryn för att få feedback samt får veta om de gått vidare till final 14 april.

Dagens Line-up: 

Jack of Clubs // Bondesson Trio // Creeo Nite // ROSÈ // DaSuédois // Isabelle Johnfors // Rishita // Agnes Ewerman // Willtech & Love Berggren // Maya Rey // Threesome // Pinya

Vi offentliggör kl: 18:00 på hemsida samt på sociala medier vilka som gått vidare från delfinal till regionfinal! 

Regionfinal – Kom och upplev morgondagens stjärnor på Imagine Skåne & Kronoberg!

När – 14 april!
Var – Kulturkvarteret Kristianstad
När – 14.00

Imagine är en årlig jurybedömd musiktävling för musicerande ungdomar mellan 13 och 21 år inom alla genrer. Det här är ett tillfälle för ungdomar att framträda på en stor scen med professionell och kunnig scenpersonal och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper. Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Vinnaren av årets regionfinal får representera Skåne & Kronoberg på riksfinalen i Uppsala 9-10 maj och spela med artister från hela Sverige!

Årets Line-up kommer att presenteras lördag 13 april kl. 18.00!

Välkommen till Imagine, Musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker i åldern 13-21 år!

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare. Laleh, Malena Ernman, Idolvinnaren Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla dem som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling. Gör det du också! Psst. Det är gratis att vara med!

Kontaktpersoner

Emma Eriksson

Produktionskoordinator

Anton Linderoth

Inspicient

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.