Guldkorten

Guldkort // Digitalt Presentkort

Guldkortet är ett presentkort fullt med kultur!

Kulturkvarterets Guldkort är ett fysiskt presentkort som går att köpa i Café & Bistro. Men guldkortet är så mycket mer än ett vanligt presentkort. Med guldkortet kan du ge dig själv eller någon annan en minnesvärd upplevelse! Du kan välja att gå på en föreställning, filmvisning, konsert eller uppleva en kulturell matupplevelse i Café & Bistro.* Med Guldkortet som gåva ger du mottagaren möjligheten att själv välja ifrån ett smörgåsbord av upplevelser på Kulturkvarteret.

Enligt oss, den perfekta gåvan!

 

Handlar du med Guldkortet i Café och Bistro under dagtid får du 10% i Café & Bistro på allt förutom på alkohol.

 

Observera att Guldkortet inte är en digital produkt utan behöver inhandlas personligen i Café & Bistro till skillnad från vårt digitala presentkort!
Det här värdebeviset är giltigt i 1 år från inköpsdatum och går att använda vid betalning på plats eller på vår hemsida.
* Du kan köpa biljetter till valfritt evenemang som säljs av Kulturkvarterets egna biljettleverantör.

Vårt digitala alternativ!

Med vårt digitala presentkort kan du unna dig själv eller någon annan en fin gåva och upplevelse på Kulturkvarteret. Med presentkortet kan du köpa biljetter till valfritt evenemang som säljs av Kulturkvarterets egna biljettleverantör. Du kan även använda presentkortet för att sätta guldkant på ditt besök med något gott & festligt från Café & Bistro! Med andra ord är det på många vis väldigt likt vårt Guldkort. Stora skillnaden är att du köper presentkortet här på webben och får presentkortet i form av en PDF efter genomfört köp.

Det här värdebeviset är giltigt i 1 år från inköpsdatum och går att använda vid betalning på plats eller på vår hemsida.

Så här enkelt är det att köpa vårt digitala presentkort:

  1. Klicka på länken nedan. 
  2. Välj antal och belopp. Välj först hur många presentkort du önskar att köpa och välj sedan önskat belopp att ladda presentkortet/presentkorten med.
  3. Betalning och bekräftelse: Genomför betalningen i kassan. Efter genomfört köp får du en PDF med ditt presentkort och kvitto till din e-post. Se därför till att du är noggrann när du anger din e-post i samband med ditt köp.

 

Vårt digitala presentkort köper du här!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.