Doldisar frontar

Helena Josefsson & Christoffer Lundquist med vänner bjuder på musikfest i världsklass!

Datum13 apr, 19.30
Pris350 kr (+serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
BOKA BILJETT

Du har hört dem på Spotify. Du har sett dem på Youtube miljontals gånger, de syns ständigt på TV och på scener världen över – om man tittar noga.


Denna kväll intar Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, två av Sveriges mesta musikdoldisar, frontpositionen på Kulturkvarteret. De bjuder in en brokig skara vänner – och dig – till en musikfest i världsklass.


Bland ett 15-tal gäster möter vi allt från 90-talets svenska indie-elit till Grammisvinnare, klassiska musiker, skapare av listettor – till och med nån melodifestivalvinnare! Men också superkändisar du inte visste vilka de var. Det blir en konsertkväll som hyllar hitlistornas osynliga arbetsmyror och de goda samarbetena som får ljuv musik att uppstå! Tillsammans med gästerna framförs Helenas och Christoffers egen musik. Dessutom får vi höra tolkningar av de hits doldisarna varit med och skapat.

Bland gästerna: Rytmsektionen Beth Goodfellow och Miriam Speyer från Californien, Sandy Mouche, en låtsnickrare från Nashville och Österlen, Magnus Börjeson, Brainpool, en superokänd datanörd från Silicon Valley och många fler. (1079)

Konserten spelas även på Palladium Malmö 12 april. 

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder både mat och dryck. 

PAUSBESTÄLLNING

Till detta evenemang kan du beställa fika som står uppdukad till dig i pausen. Glöm inte att ange hur många ni är i sällskapet när du ska betala. Ta med ditt ordernummer och ditt kvitto när du kommer och gå till Bistron där du finner information om var din pausfika kommer att serveras.

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang