Guldjubel

Vi hyllar våra näringslivshjältar!

Datum10 apr 2019, 19.00
PrisOrdinarie: 350 kr (exkl. serviceavgift)
Längd180 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörFöretagarna Kristianstad
Högskolan Kristianstad
Krinova Incubator & Science Park
Kristianstad kommun
Marknadsföreningen nordost skåne
Nyföretagarcentrum Kristianstad
Sparbanken Skåne
KÖP BILJETT

Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Det är en kväll där människorna och företagen som skapar kommunens framtid ska hamna i strålkastarljuset och hyllas för sina insatser. Guldjubel är också en arena där näringslivet kan träffas och ha trevligt samtidigt som nya spännande kontakter knyts. När kreativa entreprenörer träffas kan magi uppstå och nya framgångsrika konstellationer skapas vilket i sin tur kan leda till att lönsamma samarbeten finner dagens ljus.

Huvudsyftet med Guldjubel är att hylla våra näringslivshjältar och ge ytterligare uppmärksamhet till de näringslivspris som delas ut i kommunen.

Guldjubel inleds kl. 19.00 med mingeltallrik & bubbel. Själva prisutdelningen och showen börjar kl. 20.00. Kvällens konferencierer består av magikern Douglas Nordenbelt och eldkonstnären Tin Josefsdotter. Förutom eld och magi kommer showen även att bjuda på en och annan överraskning.

Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

En minnesvärd kväll utlovas!

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka både före och under evenemanget. 

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

Tillbaka till evenemang